Folyó fa alap

Hozz létre folyó gyantaművészetet a Mod Podge Resin River Pouring Plaque segítségével!

Ez az egyedülálló fából készült tábla lehetővé teszi, hogy a kivájt, folyó alakú teret gyantával és színekkel töltse meg, hogy lenyűgözően áramló műalkotást készítsen!

Ez a tábla könnyen festhető, dekupázsolható, beágyazható, akrilfestékkel önthető, és még sok minden más. Emelje a következő szintre gyantakészletét, ha használja a Mod Podge Resin River Pouring Plaque-t.

 • EGYEDI TERVEZÉS – Ez az egyszerű folyó dizájn tökéletes egy gyönyörű folyami jelenet létrehozásához vagy kedvenc strandtárgyainak beágyazásához – epoxigyantáját csillogással, drágakövekkel, alkoholos tintákkal és még sok mással díszítheti!
 • MÉRET – Ez az emléktábla 10″ x 12″ x 0,31″ méretű, és minden bizonnyal egyedülálló kiegészítője lesz a gyantatartozékoknak
 • FA – Ez a rétegelt lemez tábla könnyen használható gyantával, de festhet, dekupázsolhat, beágyazhat, kiöntheti a festéket és még sok minden mást is
 • PÁROSÍTSA MÁS MOD PODGE GYANTA TERMÉKEKHEZ – Használja ezt a táblát a Mod Podge Resin 2-részes gyantakészlettel, hogy életre keltse gyantaművészetét!
 • MEGBÍZHATÓ MÁRKA – A Mod Podge Resin River Pouring Plaque a klasszikus Mod Podge márkacsalád része – a művészek és kézművesek számára tökéletes termékeket kínál minden kézműves igényhez!

Mérete: 30,5 cm x 30,5 cm x 0,317 cm

Gyártó: Mod Podge

9.24

Availability: 7 készleten

Leírás

Cikkszám: 56646E Kategória: Címke: ,
Válassz pénznemet
EUR euró
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a boltba