Let’s Resin – Kaméleon pigment szett – 10 db

38.21

Elfogyott

Leírás

  •  10 különböző színű pigment epoxigyantához, mindegyik kiváló minőségű színeltoló pigmenttel, 0,5 g. Csak kis mennyiségre van szüksége egy gazdag és élénk színű epoxigyanta létrehozásához. (Megjegyzés: A púderszínek térfogata eltérő a por sűrűsége miatt, de mindegyik súlya azonos. A pelyhek sűrűsége kicsi, kérjük, használja a szilikon ecsetet a szín felviteléhez!)
  • Intenzív kaméleon színek! Fényes, gyönyörű színváltoztató, erősen telített pigmentpor csillám, amely a látószögtől függően változtatja az intenzív színeket. 100%-ban biztonságos.
  • Széles alkalmazás! A LET’S RESIN kromatikus színváltó epoxigyanta színei tökéletesek műgyanta ékszerek készítéséhez, barkácsoláshoz, festéshez, gyertyakészítéshez, fürdőbombák, szappanfestékek, iszap készítéséhezA Chameleon Pigment Powder for Epoxy Resin arcra, testre, körmökre, hajra, fesztiválokra, rave-re, csillámporra és kézműves munkákra is jó.
  • Deluxe színváltós epoxi kaméleon pigmentek! Kenje meg a szilikon formákat epoxigyanta pigmentporral, majd öntse a fekete gyantát, vagy keverje be a kaméleonport közvetlenül a gyantába. Gyönyörű, professzionális eredményeket érhet el műgyanta alkotásaival. A kaméleon színezőpor tökéletes egy tartalmas, egyedi és lenyűgöző műgyanta kézműves ajándék elkészítéséhez.

Gyártó: Let’s Resin

Súlya: 5 gr

Válassz pénznemet
EUR euró
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba