Mágikus polír – HOM

14.60

Availability: 4 készleten

Leírás

MAGIC POLISH KRÉM

kiszerelés: 65 gr

MI A MAGIC POLISH KRÉM?

A Magic Polish egy könnyű csiszoló hatású krém, amely a gyantadarabok polírozására készült, de a csiszolás utáni nemkívánatos homályosodás eltávolítására is alkalmas. Ez a Magic krém epoxi és poliuretán gyanták polírozására alkalmas.

Ez a krém nem fedőbevonat vagy gyantafényező, így nem képez semmilyen fedőréteget a tárgyon, és nem igényel száradási időt.

Az oktatóvideó az alkotások Magic Polish-szal való csiszolásához és polírozásához: http://www.youtube.com/watch?v=8_qdqbNP3Qw&feature=share&list=UUkbmubOnEyzeVn4oRaJwdhQ

HOGYAN KELL HASZNÁLNI?

– Kérjük, ügyeljen arra, hogy a gyantadarabok teljesen kemények és szárazak legyenek, a Magic Cream nem működik ragadós vagy puha gyantadarabokon.

– Finoman távolítsa el a gyantadarabokat a formából.

1) Kenjen egy kis mennyiségű Magic Cream-et egy puha vattakorongra (a sminkeltávolító vattakorongok jól működnek) vagy egy puha pamutszövetre.

2) Kezdje el erőteljesen csiszolni a gyantadarabot egy vattakoronggal, a legjobb eredmény elérése érdekében, vagy nagyon zavaros gyanta esetén még jó nyomást gyakoroljon a tárgyra.

3) Többször csiszoljon, szükség esetén adjon hozzá további Magic krémet a vattakoronghoz, és ismételje meg a polírozást mindaddig, amíg el nem éri a kívánt polírozási fokozatot.

4) A gyantadarabok polírozása közben fokozatosan súrlódást érezhet a pamut és a gyantadarabok között, ami azt jelenti, hogy jól dolgozik.

5) Ha a gyantadarabok jól ki vannak polírozva, utoljára csiszolja át őket egy tiszta vattakoronggal (varázskrém nélkül).

6) Mossa le a gyantadarabokat szappannal és vízzel, és szárítsa meg puha pamutszövettel.

HASZNÁLATI TANÁCSOK

– A gyantapolírozás időzítése darabonként változhat, és a gyanta fajtájától és a csiszolás minőségétől is függ.

– Előfordulhat, hogy többször meg kell ismételnie a csiszolást, hogy az eredmények különösen az első alkalommal tökéletesek legyenek.

-Gyakorlattal megtudhatja, hogy mennyi polírozásra lesz szüksége a gyantához, ezért ne hagyja abba a polírozást, mert megkapja az eredményt.

– A Magic Polish Cream nem karceltávolító, ha foltokat vagy egyéb hibákat észlel a gyanta felületén, kérjük, csiszolja le a darabokat, mielőtt polírozná őket. A csiszoláshoz javasolt csiszolópapír osztályok szuperfinom csiszolópapírok, 600-800 és 1000 (utolsó csiszoláshoz).

A gyantadarabokat kézzel csiszolhatja, vagy ha forgószerszámot használ (például Dremel), ügyeljen arra, hogy alacsonyabb sebességet használjon, hogy ne sértse meg a gyanta felületét.

Ha nagy sebességű forgószerszámmal csiszolja le a gyantadarabokat, túlságosan felmelegítheti a gyantát, és mély zavarosodást okozhat rajtuk, ebben az esetben a Magic cream nem tud megfelelően működni.

 

EZ A KRÉM IRRITÁLHATÓ LEHET AZ ÉRZÉKENY BŐRRE. SZEMBE KERÜLÉS MEGAKADÁLYOZÁSÁHOZ KÉRJÜK, MINDIG HASZNÁLJON BIZTONSÁGI KESZTYŰT, VÉDŐFELSZERELÉST. GYERMEKEKTŐL ÉS ÁLLATOKTÓL TARTSA TÁVOL. NEM EHETŐ!

Válassz pénznemet
EUR euró
0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba